Ha elküldöd adataidat, részletesen tájékoztatunk a tudnivalókról és a végleges jelentkezés feltételeiről, valamint a választott tanfolyam időpontjáról.

Tanfolyamainkra a végleges jelentkezés a tanfolyami díj első részletének befizetésével valósul meg, ennek mértéke és összege tanfolyamonként változó. Erről a választott tanfolyamnál tájékozódhatsz részletesebben.

Együttműködő partnereink tanfolyamaira az általuk megadott elérhetőségeken jelentkezhetsz. Együttműködő partnereink tanfolyamai »

Jelentkezési űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám:

Tanfolyam: (kötelező)

Üzenet

Jelentkezési információk

  • Az előleg befizetése történhet személyesen, vagy bankszámlaszámára történő banki átutalással. Átutalás esetén kérjük minden esetben várja meg jelentkezésének visszaigazolását és a díjbekérőnket.

  • Kérjük, hogy jelölje meg, melyik tanfolyamunkra (és ahol több csoport is lehetséges, pl. a Gyógynövényismereti tanfolyam esetében, hogy melyik csoportba) jelentkezik. Ha a banki átutalást választja, különösen fontos a jelentkezési lap kitöltése.

  • Az átutalással érkezett tanfolyami díjról csak a bankszámlatulajdonos nevére tudunk számlát kiállítani. Ha a számlát más névre szeretné kérni, kérjük válassza a készpénzfizetési lehetőséget!

  • A tanfolyamok maximális létszáma 20-20 fő lehet, így azokon az az első 20 jelentkező vehet részt (ahol a tanfolyami létszám ennél alacsonyabb, azt az adott tanfolyamnál jelezzük), aki az első részletet befizette.

  • A befizetett részleteket a tanfolyamlátogatás felfüggesztése esetén visszatéríteni nem tudjuk, de a befizetett összeg két éven belül beszámítható az adott tanfolyam következő évfolyamának díjába, vagy más tanfolyamunk díjába.

  • Amennyiben valaki több tanfolyamunkra is jelentkezik egymás után, a második tanfolyam díjából 5%, a harmadik díjából 10%, a további tanfolyamok díjából pedig 15% kedvezményt biztosítunk.