Ha elküldöd adataidat, részletesen tájékoztatunk a tudnivalókról és a végleges jelentkezés feltételeiről, valamint a választott tanfolyam időpontjáról.

Tanfolyamainkra a végleges jelentkezés a tanfolyami díj első részletének befizetésével valósul meg, ennek mértéke és összege tanfolyamonként változó. Erről a választott tanfolyamnál tájékozódhatsz részletesebben.

Együttműködő partnereink tanfolyamaira az általuk megadott elérhetőségeken jelentkezhetsz. Együttműködő partnereink tanfolyamai »

Jelentkezési űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám:

Tanfolyam: (kötelező)

Üzenet

Jelentkezési információk

  • Az előleg befizetése történhet személyesen, bankszámlaszámára történő banki átutalással, vagy rózsaszín utalványon. A befizetéshez szükséges összes információt megtalálod a kapcsolat menüpontnál.
  • Kérjük, hogy jelöld meg, melyik tanfolyamunkra (és ahol több időpont is lehetséges, pl. a Gyógynövényismereti tanfolyam esetében, hogy melyik időpontra) jelentkezel. Ha a banki átutalást választod, különösen fontos a jelentkezési lap kitöltése, mert az adataikat csak innen tudjuk meg (pl. hogy hova küldhetünk visszaigazolást);
  • Az átutalás során közleményként kérjük adják meg, melyik tanfolyamunkra kívánnak jelentkezni;
    az átutalással érkezett tanfolyami díjról csak a bankszámlatulajdonos nevére tudunk számlát kiállítani. Ha a számlát más névre szeretné kérni, kérjük válassza a készpénzfizetési lehetőséget!
  • A tanfolyamok maximális létszáma 20-20 fő lehet, így azokon az első 20 jelentkező vehet részt (ahol a tanfolyami létszám ennél alacsonyabb, azt az adott tanfolyamnál jelezzük). Aki az előleget befizette ugyan, de már nem fér be a tanfolyamra, annak a teljes összeget külön kérés nélkül, személyesen vagy postai úton visszafizetjük vagy (külön kérésre) a következő azonos tematikájú tanfolyam díjába beszámítjuk.
  • A befizetett részleteket a tanfolyamlátogatás felfüggesztése esetén visszatéríteni nem tudjuk, azonban ha a befizető egy éven belül ismét elkezdi a tanfolyamot, a már befizetett összeget a tanfolyami díjba beszámítjuk.
  • Amennyiben valaki több tanfolyamunkra is jelentkezik egymás után, a második tanfolyam díjából 5%, a harmadik díjából 10%, a további tanfolyamok díjából pedig 15% kedvezményt biztosítunk.