Ha elküldöd a neved és az e-mail címed, akkor tájékoztatunk a jelentkezés véglegesítésének lépéseiről, illetve ha van bármilyen kérdésed a választott kurzussal kapcsolatban, akkor írd be kérlek az „üzenet” nevű rubrikába.

Ha pedig még nem jelentkezni szeretnél, hanem csak érdeklődni, akkor telefonon elérsz bennünket hétfőn és csütörtökön 12-től 17 óráig (+361-343-0838) és e-mailben is (ulmuskft@gmail.com) nagyon gyorsan (48 órán belül) igyekszünk választ adni minden felmerülő kérdésedre :-)

Amennyiben 48 órán belül nem kapsz tőlünk választ a kérdéseidre, vagy visszaigazolást a jelentkezésedre, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

Együttműködő partnereink tanfolyamaira az általuk megadott elérhetőségeken jelentkezhetsz. Együttműködő partnereink tanfolyamai »

Jelentkezési űrlap

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám:

  Tanfolyam: (kötelező)

  Üzenet

  Jelentkezési információk

  • Az előleg befizetése történhet személyesen, vagy bankszámlaszámára történő banki átutalással. Átutalás esetén kérjük minden esetben várja meg jelentkezésének visszaigazolását és a díjbekérőnket.

  • Kérjük, hogy jelölje meg, melyik tanfolyamunkra (és ahol több csoport is lehetséges, pl. a Gyógynövényismereti tanfolyam esetében, hogy melyik csoportba) jelentkezik. Ha a banki átutalást választja, különösen fontos a jelentkezési lap kitöltése.

  • Az átutalással érkezett tanfolyami díjról csak a bankszámlatulajdonos nevére tudunk számlát kiállítani. Ha a számlát más névre szeretné kérni, kérjük válassza a készpénzfizetési lehetőséget!

  • A tanfolyamok maximális létszáma 20-20 fő lehet, így azokon az az első 20 jelentkező vehet részt (ahol a tanfolyami létszám ennél alacsonyabb, azt az adott tanfolyamnál jelezzük), aki az első részletet befizette.

  • A befizetett részleteket a tanfolyamlátogatás felfüggesztése esetén visszatéríteni nem tudjuk, de a befizetett összeg két éven belül beszámítható az adott tanfolyam következő évfolyamának díjába, vagy más tanfolyamunk díjába.

  • Amennyiben valaki több tanfolyamunkra is jelentkezik egymás után, a második tanfolyam díjából 5%, a harmadik díjából 10%, a további tanfolyamok díjából pedig 15% kedvezményt biztosítunk.