…ha nem teszünk aktívan egészségünk megőrzéséért vagy helyreállításáért, nem érhetünk el tartós sikert a gyógyulás területén. Sokan tudják, hogy mit kellene tenniük: egészségesen táplálkozni, stresszmentesen élni, rendszeresen sportolni.

Azonban tapasztalatom szerint nagyon kevesen igazodnak el annak útvesztőjében, hogy számukra mi az egészséges életmód, és hogy ami egészséges, azt hogyan csinálják, hogyan illesszék be mindennapi életükbe. Az életmód tanácsadás során arra helyezem a hangsúlyt, hogy Ön ne szabvány receptet, hanem igazi választ kapjon legfontosabb kérdéseire. Az életmód tanácsadások személyre szabottan, a potenciális kockázatokat tükrözve, a rendelkezésre álló lehetőségeket kihasználva teremtik meg egy harmonikus, nem erőltetett, élhető egészséges élet lehetőségét.

Gyakori hiba, hogy amikor elkezdjük az életmódváltást, akkor megpróbáljuk az addigi életvitelünket fenntartani, csak beiktatjuk még az egészséges táplálkozást (és ezzel együtt mindazt, ami ennek megvalósításához kell: időt a bevásárlásra és az elkészítésre, hogy csak a magától értetődő dolgokat említsem). Ugyanígy járunk el a mozgással/edzéssel is: hirtelen vetjük bele magunkat, és nem gondoljuk végig, hogy is fogjuk bírni. Így válhat az egészséges életmód stresszé, szinte nagyobb szenvedést okozva, mintha nem tettünk volna semmit. Ez elkerülhető.

Hogyan dolgozunk az éltemódtanácsadás során

életmód-tanácsadás

Hitvallásunk szerint az életmód tanácsadás nem egy fogyókúra: nem két-három hónapra, hanem hosszú távra gondolkodva próbálok segítséget nyújtani az egészséges (a kockázatokat lehetőség szerint elkerülő), ugyanakkor élhető és élvezhető életvitel kialakításában. Ebben nem dogmákat és kész recepteket veszek alapul, hanem mindig a kliens helyzetéhez, állapotához és lehetőségeihez igazodva segítek megtalálni azokat a tennivalókat, amik előre visznek a kiválasztott cél felé. Az életmódváltás konkrét lépéseit több eszközzel – így Bach-virágterápiával, fitoterápiával, masszázzsal – is támogatjuk.

A közös munka során – mint egy személyi edző – folyamatosan ellenőrizzük a célkitűzések megvalósulását, biztosítom a segítségkérés lehetőségét, s a fokozatosság elvét betartva haladunk tovább lépésről-lépésre a kiválasztott úton.

Áraink

Szolgáltatás Időtartam Ár
Állapotfelmérés és terápiás javaslat 30 perc ingyenes!
Életmód és diétás tanácsadás 50 perc 12.000 Ft
Pszichológiai tanácsadás 50 perc 12.000 Ft
5 alkalmas bérlet életmód- és diétás tanácsadás
(3 hónapig érvényes)
5×50 perc
5 alkalmas pszichológiai tanácsadás
(3 hónapig érvényes)
5×50 perc
  • Szolgáltatásaink árából tanfolyamaink hallgatói 20%, közvetlen hozzátartozóik 10% kedvezményt kapnak!

Kérjen visszahívást, ha időpontot szeretne egyeztetni vagy kérdése van

    Név:

    Telefonszám: