Minden évben megtartjuk természetgyógyászati tanfolyamainkat kiegészítő, az OKFŐ által elfogadott 5 napos életmódtáborunkat.

Idei táborunkat a már évek óta megszokott helyszínen, Lispeszentadorjánban tartjuk.

A környezet adottságai megfelelő keretet biztosítanak egy kis kirándulásokkal, chi-kunggal, egészséges kajával, előadásokkal, beszélgetésekkel színesített, az életmód témáját nem dogmatikusan és fogcsikorgatósan, hanem (az Iskola szellemiségéhez illeszkedő módon) kellemesen, a mindennapi életbe átültethetően felfogó közös kikapcsolódáshoz.

A tábor “hivatalosan” július 6-án kedden 15 órakor kezdődik, az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania (mivel többen jönnek autóval, érdemes lehet “egyezkedni”, tapasztalataink szerint minden táborozó esetében megoldható, hogy kényelmesen jusson le. Amennyiben szükséges, a tömegközlekedéssel érkezők számára Nagykanizsáról transzfert biztosítunk). Fontos tudnivaló, hogy erre a napra mindenki HOZZON EBÉDET, az első közös étkezés a vacsora lesz!

Életmódtábor 2007

Az étkezés közös (reggeli, ebéd, vacsora), amit ezen kívül szeretnétek, arról magatoknak kell gondoskodni. Hozzatok magatokkal kirándulós felszerelést, chi-kunghoz és más programokhoz polifoamot (izoliert), tornacipőt, laza melegítőt – és persze minden mást, amit szükségesnek tartotok.

A jelentkezés a szokásos módon a részvételi díj előlegének (20.000.-) befizetésével valósul meg.

Az előlegként befizetett részlet feletti maradék részvételi díjat a helyszínen kell befizetni, ott kapjátok meg a számlát, és a tábor végén a részvételi igazolást is.

A tábor részletes programja még alakulóban van, de nyilván a szokásos elemekből (kirándulás, masszázs, gimnasztika/chi-kung, Bach-virágterápia, fülakupunktúra stb.) fog a helyszín adottságainak és az időjárásnak megfelelően összeállni. Természetesen az első nap csak délutáni, az utolsón csak délelőtti program lesz.

A tábort vasárnap közös ebéd zárja, ezt követően van lehetőség a fejvesztett menekülésre ;).

Ha a fenti kedvcsináló felkeltette az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet!

A következő Életmódtábor:
Időpontja: 2022. július (később pontosítjuk)
Részvételi díja: 75.000.-
jelentkezési határidő:
2022. május (a résztvevők száma korlátozott)
A jelentkezés feltétele: előleg befizetése