Minden évben megtartjuk természetgyógyászati tanfolyamainkat kiegészítő, az OKFŐ által elfogadott 5 napos életmódtáborunkat.

Idei táborunkat a már évek óta megszokott helyszínen, Lispeszentadorjánban tartjuk.

A környezet adottságai megfelelő keretet biztosítanak egy kis kirándulásokkal, chi-kunggal, egészséges kajával, előadásokkal, beszélgetésekkel színesített, az életmód témáját nem dogmatikusan és fogcsikorgatósan, hanem (az Iskola szellemiségéhez illeszkedő módon) kellemesen, a mindennapi életbe átültethetően felfogó közös kikapcsolódáshoz.

A tábor „hivatalosan” 2024. július 2-án kedden 15 órakor kezdődik, az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania (mivel többen jönnek autóval, érdemes lehet „egyezkedni”, tapasztalataink szerint minden táborozó esetében megoldható, hogy kényelmesen jusson le. Amennyiben szükséges, a tömegközlekedéssel érkezők számára Nagykanizsáról transzfert biztosítunk). Fontos tudnivaló, hogy erre a napra mindenki HOZZON EBÉDET, az első közös étkezés a vacsora lesz!

Az étkezés közös (reggeli, ebéd, vacsora), amit ezen kívül szeretnétek, arról magatoknak kell gondoskodni. Hozzatok magatokkal kirándulós felszerelést, chi-kunghoz és más programokhoz polifoamot (izoliert), tornacipőt, laza melegítőt – és persze minden mást, amit szükségesnek tartotok.

A jelentkezés a szokásos módon a részvételi díj első részletének (32.000.-) befizetésével valósul meg.

A fennmaradó részvételi díjat a helyszínen készpénzben kell befizetni, ott kapjátok meg a számlát, és a tábor végén a részvételi igazolást is.

A tábor részletes programja még alakulóban van, de nyilván a szokásos elemekből (kirándulás, masszázs, gimnasztika/chi-kung, Bach-virágterápia, fülakupunktúra stb.) fog a helyszín adottságainak és az időjárásnak megfelelően összeállni. Természetesen az első nap csak délutáni, az utolsón csak délelőtti program lesz.

A tábort szombaton közös ebéd zárja, ezt követően van lehetőség a fejvesztett menekülésre ;).

Ha a fenti kedvcsináló felkeltette az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet!

A következő Életmódtábor:
Időpontja: 2024. július 2-6.
Részvételi díja:
132.000.- (2024-ben érvényes díj)
jelentkezési határidő:
2024. május 16.
A jelentkezés feltétele: az első részlet befizetése