Évente két alkalommal indítjuk 48 órás Bach-virágterápia tanfolyamunkat, amelyet az Egészségügyi Szak- és Továbbképzési Bizottság nyilvántartásba vett és továbbképzésként elfogadott.

Ez annyit jelent, hogy a gyakorló természetgyógyászok a tanfolyam elvégzését szabadon választott elméleti továbbképzésként az öt évente kötelező 150 kreditpont összegyűjtéséhez is felhasználhatják. A tanfolyam pontértéke 12 pont.

Mivel a jelentkezők száma általában meghaladja azt a létszámot, amely a tanfolyamon még elfogadható, a jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a tanfolyami díj felével (22.500.-) megegyező előleget befizeted. Ennek szükségességéről és időszerűségéről értesítőt küldünk a tanfolyam kezdete előtt kb. egy hónappal, mint ahogy levélben értesítünk a tanfolyam pontos kezdési időpontjáról, a tervezett tematikáról (lásd alább is) és minden egyéb fontos tudnivalóról is. A részvételi díj második felét (22.500.-) az első tanfolyami napon kell befizetni.

Bach-virágterápia tanfolyam

Az órák 45 percesek, így az egyes napokon a foglalkozások 9-12.20-ig (közben 20 perc szünet), majd kb. egyórás ebédszünet után 13.30- kb. 17-ig tartanak (csúszás elképzelhető!).
Kérjük, hogy aki teheti, az első alkalommal 8.45-re jöjjön.

A tanfolyam által érintett főbb témakörök:

  • Dr. Edward Bach élete és munkássága (homeopátiás és allopátiás alapelvek); Dr. Bach módszerével készülő egyéb eszenciák;
  • Készítési ismeretek; adagolás, keverés; Rescue Remedy; az itthon megtalálható növényfajok; a Bach-terápia és az eszenciák engedélyezése és piaci helyzete;
  • Az alkati szerek és típus-gyógyírek; a Bach-virágterápia diagnosztikai módszerei;
  • A Bach-terápia tudományos vizsgálatai, az eszenciák csoportjai, differenciáldiagnosztika;
  • A Bach-növények (diavetítés);
  • Lelki alaphibák a Bach-terápia gyakorlatában;
  • Részletes eszenciaismertetések.
A következő Bach-virágterápia tanfolyam:
Kezdési dátum: 2021. november 06.
Időpontja: szombat 9.00-től 17.00-ig
Részvételi díja: 45.000 Ft
jelentkezési határidő: 2021. október 27.
A jelentkezés feltétele: a tanfolyami díj felének befizetése (22.500.-)
Részletes tematika: Részletes tematika megtekintése »

Letölthető anyagok: Csak hallgatóink számára elérhető, jelszóval védett anyagok »
Jelentkezem a Bach-virágterápia tanfolyamra